Skagen får største overskud nogensinde

Skagen får største overskud nogensinde
Foto: Skagen HAvn

Onsdag 8. marts 2023 kl: 11:43


Markant højere aktivitet betød, at Skagen Havn kom ud af 2022 med det største overskud i havnens historie - 26,8 millioner kroner, ud af en omsætning på 78,6 millioner kroner. 2023 ser også ud til at blive et travlt år på havnen, skriver ledelsen i en kommentar til regnskabet.

”Det er meget positivt at havnen med årsregnskabet dokumenterer øget vækst og forretningsudvikling. Behovet for at sikre udvikling og god likviditet vil også fremover være særdeles væsentlig, og en opgave som bestyrelsen vil have opmærksomhed rettet imod”, siger Niels Arnold Lund, Bestyrelsesleder for Skagen Havn.

Skagen Havn har gennem de senere år investeret betydelige summer i infrastruktur og faciliteter, og det har derfor også været nødvendigt at forretningen skulle udvikle sig positivt. De store investeringer skaber et behov for øget forretningsudvikling og stiller store krav til havnens omsætning og likviditet.

”Jeg er rigtig stolt at det resultat vi leverer og det er meget positivt at det, gennem fremgang på alle forretningsområder, har været muligt at udvikle forretningen”, siger Willy Bent Hansen, administrerende direktør i Skagen Havn.

-mauh


< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark