Blue Water vinder 5-årig aftale med Vestas

Blue Water vinder 5-årig aftale med Vestas
Vind-komponenter fra Vestas skal i de næste fem år håndteres af Blue Water. Foto: Blue Water.

Tirsdag 14. marts 2023 kl: 08:00


Blue Water har indgået en 5-årig aftale med Vestas om håndtering af vind-komponenter på Blue Water Terminalerne i Esbjerg og i Cuxhaven i Tyskland. Parterne har arbejdet tæt sammen om vindprojekter i mange år, men den nye kontrakt er den hidtil største, der er indgået mellem virksomhederne.

Den 5-årige aftale dækker terminalhåndtering af de tunge vindmøllekomponenter, stevedoring, oplagring og service på alle Vestas’ komponenter, som udskibes til og fra hele verden via Esbjerg og Cuxhaven.

”At Vestas betror os denne vigtige opgave, er en tillidserklæring, som vi er stolte af. Blue Water har været med fra vindindustriens spæde start, og vores kollegaer ude på havnene og terminalerne er med stor erfaring klædt godt på til at løse opgaven sikkert og effektivt og samtidig bidrage til den grønne omstilling”, siger Brian Sørensen, Global Category Head, Wind and Port Service, Blue Water.

”Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde, vi allerede har i dag med Blue Water. Sikkerhed og Kvalitet er Vestas prioritet, og hos Blue Water er vi overbeviste om at vi får den rigtige løsning, og vi ser frem til at fortsætte og udvide samarbejdet fremadrettet”, siger Torben Andersen, Head Transport Procurement, Vestas.
 
Esbjerg Havn er verdens største base for vindaktiviteter med et areal på 4,5 mio. kvadratmeter, mens Cuxhaven er Tysklands største vind terminal.

Kilde Blue Water Shipping.
 


< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark