Malik Group styrker direktionen med tre nye

Malik Group styrker direktionen med tre nye
COO Anders Jensen, CFO Lotte Fuglsang Duhn og CCO Kristian Nielsen, Malik Group. Foto: Malik Group.

Fredag 17. marts 2023 kl: 09:24


I bestræbelserne på at blive fremtidens leverandør af CO2-reducerende brændstof styrker Malik Group direktionen med tre nye medlemmer. Samtidig skifter datterselskabet Nordic Marine Oil A/S navn til Malik Energy A/S for at understrege det strategiske skifte mod grøn energi.

De nye direktionsmedlemmer - COO Anders Jensen, CCO Kristian Nielsen og CFO Lotte Fuglsang Duhn - er allerede kendte ansigter i koncernen.

Anders Jensen har således fungeret som COO i Malik Energy A/S siden 2020, hvor også Kristian Nielsen fik funktionen som CCO i Malik Supply A/S.
Lotte Fuglsang Duhn er ligeledes hentet ind fra Malik Supply A/S, hvor hun har været CFO siden 2019.
 
De tre nye direktører vil sammen med CEO Steen Møller udgøre den fremtidige koncerndirektion og dermed være ansvarlig for koncernens transition mod levering af CO2-reducerende brændstoffer under strategien ”Power to Grow”:
 
“Jeg er stolt over at kunne præsentere et ambitiøst hold med tre erfarne direktører, der har stærke kompetencer inden for hver sit felt og kender koncernen indefra. Vi har en strategisk målsætning om at være fremtidens førende leverandør af CO2-reducerende brændstof, og jeg er ikke i tvivl om, at Anders, Kristian og Lotte er de rette til at føre os derhen,” siger Steen Møller, der er CEO i Malik Supply og Malik Energy.

Navneændringen sker for at understrege det strategiske skifte i virksomheden:

“Det nye navn er et udtryk for, at vi står sammen, vokser og bevæger os i samme retning, det vil sige mod fremtidens behov for brændstof med lavere CO2-udledning. I den forbindelse løfter vi blikket mod flere forskellige sektorer i det globale marked og følger med udviklingen fra olie til nye former for flydende brændstof og energi, der belaster klimaet mindre. Derudover styrker vi samarbejdet både internt mellem vores egne selskaber og eksternt med vigtige partnere som eksempelvis Neste, der har samme målsætning som os,” siger Steen Møller.
 
Mens Malik Energy A/S fremover vil koncentrere sig om energi, vil Malik Supply A/S fortsat have fokus på koncernens grønlandske og globale bunkerlevering og handelsaktiviteter.

Malik Group, der har hovedsæde i Aalborg, omsatte i 2022 for 4,5 mia. kr. og havde 85 ansatte.

Kilde: Malik Group


< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark