Alvina Shipping A/S

Slået op d. 11.04.2025

Bager- & konditorelever til Oslo-København ruten

Klar til en anderledes og spændende start på dit bagereventyr? Hos Go Nordic Cruiseline søger vi en engageret og nysgerrig bagerelev, der har lyst til at tage sin praktik ombord på ruten mellem Oslo og København. Her bliver du en del af et stærkt team og en helt særlig arbejdsplads, hvor vi både arbejder og bor sammen – til søs.

Stilling
Bager- & konditorelever
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Hovedstaden
Arbejdssted
København Ø
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Som en del af vores restaurantteam er du med til at sikre, at vores gæster får en god og smagfuld oplevelse, uanset om det er til morgenmaden, i kaffebaren eller til konferencemødet. Du får hurtigt ansvar og bliver en aktiv del af det daglige arbejde i bageriet, hvor kvalitet og samarbejde er nøgleord.

JOBBET

Uddannelsen som bager varer 3–4 år og veksler mellem skole og praktik. Hos os får du mulighed for at tage din praktik ombord på et af vores passagerskibe, Nordic Pearl eller Nordic Crown.

Du kommer til at arbejde i flere forskellige køkkener, og du får erfaring med at bage brød og kager til op mod 1800 passagerer – både til restauranterne, kaffebaren og konferenceområdet. Arbejdet er alsidigt og lærerigt, og du bliver en del af et miljø med mange engagerede kolleger, der er klar til at lære fra sig.

Vi tilbyder:

En spændende og varieret hverdag til søs

Fokus på høj faglighed, gode råvarer og kvalitet i arbejdet

Et stærkt fællesskab og god introduktion til livet ombord

Praktisk erfaring fra en anderledes – og uforglemmelig – arbejdsplads

Læs mere om uddannelsen her: Uddannelse til bager/konditor

Du skal være klar til at arbejde i de sene/tidlige timer og bage dagens brød sammen med dine kolleger.

DIN PROFIL

  • Vi forventer, at du har en afgangseksamen fra folkeskolen og herudover har gennemgået Grundforløb 1 og 2 af uddannelsen
  • Du skal kunne tale flydende dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere ubesværet på engelsk
  • Du er moden og har gerne prøvet at have et eller flere jobs
  • Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner
  • Du er søstærk og har et almindeligt godt helbred, så du uden problemer kan få udstedt sundhedsbevis for søfarende - læs mere her: Information om Sundhedsbevis for søfarende
  • Du er EU/EØS borger og har gyldigt EU/EØS pas
  • Kan fremvise ren straffeattest
  • Vigtigst af alt, så søger vi en person, som har lysten og passionen for at blive en rigtig dygtig bager

DET PRAKTISKE

Det praktiske

Du arbejder i en 14/14-turnus: 14 dage ombord, 14 dage fri

Arbejdstiden er typisk mellem 10–13 timer om dagen

Du går ombord i København

Løn efter overenskomst mellem Alvina Shipping A/S og Metal Maritime (DIS-ordning – nettoløn uden skat, hvis du er bosat i EU)
Overenskomst for gastronomilærlinge

Fri kost og logi ombord

Adgang til fællesfaciliteter, fitness og personalegoder – bl.a. frirejser for familie og venner

LIDT MERE OM VORES SKIBE

På ruten Oslo–København har vi fire restauranter med hver sit koncept:

En buffetrestaurant med morgen- og aftensmad til flere hundrede gæster

En à la carte-restaurant med fokus på kvalitetsbøffer og klassiske retter

En italiensk restaurant med pastaretter og sprøde pizzaer

Blue Riband – til grupper og særlige arrangementer

Vi arbejder med gode råvarer og lægger vægt på kvalitet i alt, vi laver. Du får mulighed for at lære på tværs af alle restauranterne og prøve kræfter med mange forskellige bagetyper og opgaver.

Lyder det som noget for dig?

Du bliver ansat af Alvina Shipping/Gotlandsbolaget, som ejer Go Nordic Cruiseline. Du bliver en del af et større fællesskab med over 800 kolleger både til lands og til vands.

Er det dig, vi leder efter? Så send os dit CV hurtigst muligt – vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.

Jobmarked

Se alle

Bliv opdateret med maritimedanmark.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra den maritime branche. Vi leverer nyhedsoverblikket og fagligheden, gode jobtilbud og faglige events. Hver dag,