Klik venligst
danskerederier.gif

Stena Line samler ind til Mercy Ships

Stena Line samler ind til Mercy Ships

Fredag 30. november 2018 kl: 11:02


Passagerer om bord på Stena Lines 38 skibe har i november doneret penge til velgørenhedskampagnen Round Up for Charity. Kampagnen har rejst 200.000 svenske kroner til gavn for organisationen Mercy Ships’ humanitære arbejde.

Stena Line og passagerer samler ind til hospitalsskibe

“En væsentlig del af vores partnerskab med Mercy Ships er at øge kendskabet til organisationen, og denne kampagne har ikke bare rejst et imponerende beløb til Mercy Ships, men også skabt øget interesse for og kendskab til organisationens inspirerende arbejde. Derfor har jeg stor respekt for og er meget stolt af vores medarbejdere og deres engagement på vores skibe over hele Europa”, siger administrerende direktør i Stena Line Niclas Mårtensson.

Siden 1. november har kunder og medarbejdere om bord på Stena Lines skibe haft mulighed for at donere penge til NGO’en Mercy Ships via velgørenhedskampagnen Round Up for Charity. Ved at ”runde et køb op” har passagerer på enkel vis kunnet donere til organisationen, der bruger hospitalsskibe til at levere gratis sundhedsydelser i udsatte områder i verden. Stena Lines passagerer har totalt doneret 175.324 svenske kroner, og det beløb har Stena Line rundet op til 200.000 svenske kroner.

Beløbet blev i dag overdraget til landedirektør i Mercy Ships Sverige, Thomas Fransson, og det giver Mercy Ships mulighed for at hjælpe 133 mennesker med at få synet tilbage ved en operation om bord på hospitalsskibet Africa Mercy. Da alle om bord på Africa Mercy arbejder frivilligt, kan en øjenoperation klares for omkring 1.100 svenske kroner.

Round Up for Charity-kampagnen løb fra den 1. november til og med den 27. november, som samtidig var dagen, der markerede dette års GivingTuesday – en dag i velgørenhedens tegn i stil med de netop overståede Black Friday og Cyber Monday, hvor man i stedet for at shoppe opfordres til at spendere til velgørenhed.

Mercy Ships og Stena Line indledte partnerskabet i februar 2017. Målet med samarbejdet er at øge kendskabet til den humanitære organisation, øge interessen for donationer blandt Stena Lines kunder og partnere samt promovere frivilligt arbejde blandt Stena Lines medarbejdere – eksempelvis ved at dele ud af deres unikke tekniske og maritime kompetencer om bord på Mercy Ships’ hospitalsskibe.

Redaktionen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime DanmarkSeneste nyt

- Exit Tango
- Grønlandsk veteran er blevet til skrot
- DFDS sejler juletræ til London
- Shippingmilliardær bygger gigantisk yacht
- Sea Shepherd skrotter Steve Irwin
- Hurtigruten udvider med sejladser til Alaska
- Dobbelttogt til skoleskibet Georg Stage
- Norman Atlantic henlægger stadig som vrag
- Delft Seaways deltog i redningsoperation
- Stena Line samler ind til Mercy Ships
- Australske myndighed tømmer kvægskib
- Mindst 70 millioner for at hæve fregat


Dagens mest læste

- Mor er styrmand på færge
- Exit Tango
- NGO-redningsskib i Middelhavet giver op


Ugens mest læste

- Shippingmilliardær bygger gigantisk yacht
- Svensk bilskib forvist fra New Zealand
- Grønlandsk veteran er blevet til skrot
- Mor er styrmand på færge
- Fremskudt færgehavn vil koste op til 2 mia.
- Svensk krydstogtskib ombygges på Fayard
- Sea Shepherd skrotter Steve Irwin
- Meget af Helge Ingstad er bygget i Norge
- Historisk film om anlæg af Hanstholm Havn
- Sømand dræbt ved ulykke i Frederikshavn
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst