Nu får strandede søfolk også støtte fra Paven

Torsdag 18. juni 2020 kl: 11:50

Nu får strandede søfolk også støtte fra Paven
De mere end 200.000 besætningsmedlemmer, der fortsat er strandet på skibe over alt i verden får nu støtte fra selveste Paven. Han takker i en video søfolk for deres indsats, som han kalder “endnu mere vigtig” under Coronakrisen.

“Lange perioder tilbragt på skibe uden mulighed for at gå fra borde, afskåret fra familie, venner og hjemland og frygt for infektionen er tunge byrder at bære,” siger Pave Francis i videoen.

“Vid, at du ikke er alene, og at du ikke er glemt,” tilføjer han.
Det er dog nok netop en følelse af at være glemt, der præger mange blandt de tusindvis af søfolk, der ikke har mulighed for at komme hjem.

“Nok er nok,” sagde formanden for det Internationale Transportarbejderforbund, ITF, forleden, da han opfordrede søfolkene til om nødvendigt at nedlægge arbejdet og insistere på at komme hjem.

Hør hele Pavens tale her.
Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.