Fuld mand klatrer om bord på dansk fregat

Søndag 27. februar 2022 kl: 10:00

Fuld mand klatrer om bord på dansk fregat
Foto: Forsvaret

En fuld nordmand, der var blevet smidt ud af en natklub fordi han havde drukket for meget, fik lørdag aften lyst til klatre om bord på den danske fregat Peter Willemoes, der i øjeblikket ligger i Stavanger sammen med andre NATO-skibe.

”Jeg fik en idé om at kravle ombord via fortøjningen, som jeg har set på film. Så så gjorde jeg det”, siger den 25-årige nordmand til Stavanger Aftenbladet.

Den berusede nordmand blev opdaget af marinesoldater om bord på et hollandsk skibe der lå ved siden af den danske fregat, og pågrebet af fregattens besætning.

Efter en afhøring om bord på Peter Willemoes, hvorunder billeder og videoer af fregatten som manden havde optaget med sin mobil blev slettet, blev manden overgivet til norsk politi, der sendte ham en tur på skadestuen til undersøgelse, da han var meget beruset.

Der er ikke rejst tiltale mod manden.

Peter Willemoes indgår i øjeblikket i NATOs stående styrke, der i næste uge gennemfører øvelser med amerikanske krigsskibe.

Redaktionen


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.