Klevstrand er ankommet til Fuglafjörður

Onsdag 2. marts 2022 kl: 11:09

Klevstrand er ankommet til Fuglafjörður
Arkivfoto

KORT NYT: Det danske fragtskib Klevstrand, der tirsdag morgen udsendte nødsignaler i Nordatlanten, godt 90 sømil nordvest for Mykines, efter at der trængte vand ind i maskinrummet, nåede onsdag morgen frem til færøske Fuglafjörður i god behold.

Klevstrand blev eskorteret til Fuglafjörður af det færøske patruljefartøj Brimil, der nåede frem til Klevstrand tirsdag eftermiddag, hvor patruljefartøjet afløste den færøske trawler Brestir, der indtil da havde ledsaget trawleren.

Klevstrand er på 1.194 GT og har en længde på 70 meter. Fragtskibet var på vej fra Island til Thyborøn, da det begyndte at tage vand ind.

Klevstrand er bygget i Norge, og er usædvanligt derved, at det er udstyret med en port-klap i styrbord side, hvorfra skibet kan lastes og losses direkte med gaffeltrucks.

Kilde: kvf.fo og Redaktionen


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.