Først var den ikke, så var den alligevel …

Fredag 4. marts 2022 kl: 16:00

Først var den ikke, så var den alligevel …
Foto: Instagram video caption

Og nu er den så alligevel ikke: beslaglagt. Det drejer sig om den gigantiske yacht Dilbar, ejet af den russiske oligark Alisher Usmanov. Yachten, der er den 6-største privatejede yacht i verden, slipper efter alt at dømme for at blive beslaglagt.


en første historie gik på, at yachten var stukket af til Maldiverne for at undgå at blive beslaglagt, som led i de vestlige sanktioner mod Rusland i kølvandet på krigen i Ukraine.

Senere blev det oplyst, at tyske myndigheder nåede at slå til, inden det lykkedes yachten at forlade Hamborg, hvor den lå på værft. Og at yachten nu var beslaglagt.

Meeen … nu viser det sig så, at tyskerne ikke kan beslaglægge yachten, da den ikke er ejet af Alisher Usmanov. Men af et holdingselskab.

Redaktionen

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af M/Y Dilbar (@dilbaryacht_official)Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.