Blue Water valgt som årets terminaloperatør

Blue Water valgt som årets terminaloperatør
Blue Water udskibning på Esbjerg Havn. Foto: Blue Water Shipping.

Mandag 19. oktober 2020 kl: 13:59


Esbjerg-virksomheden Blue Water Shipping har modtaget hæder og ære ved det internationale Heavy Lift Awards 2020, hvor virksomheden er blevet kåret til årets bedste havneterminaloperatør, primært for aktiviteterne på Esbjerg Havn, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Esbjerg Havn er en af verdens største udskibningshavne for vindmøller, og Blue Water Shipping har gennem årene lastet, losset og transporteret tusindvis af vindmølle komponenter til vindmølleparker i hele verden.

Og dommerpanelet var ifølge Blue Shipping “især imponeret over faciliteterne, som effektivt servicerer vindindustrien gennem innovative løsninger, der går overgår kundernes behov. Alt imens operationerne er på forkant med sikkerhed”.

”Vi ser prisen som en anerkendelse af mange års dedikeret indsats for at levere moderne, sikre og effektive løsninger, som vi løbende har udviklet og forbedret for at kunne håndtere udfordringer i takt med, at møllekomponenterne er vokset i størrelse. Vi er stolte over hæderen – og over at være en del af en vigtig industri, som fortsat vil have stor betydning for den grønne omstilling i de kommende år, hvor antallet af vindmølleparker globalt set vil vokse betydeligt,” siger Per Jensen, der er Global Director for Blue Waters Port Service Division.

Blue Water Shipping årder på Esbjerg Havn over 450.000 m2 terminal samt omkring 50.000 m2 lager- og pakhuse.

Kilde: Blue Water Shipping.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark