DSV opjusterer efter godt 1. halvår

DSV opjusterer efter godt 1. halvår
Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV

Tirsdag 26. juli 2022 kl: 08:52


KORT NYT: DSV kom ud af 1. halvår med et overskud på 9,5 milliarder kroner, mod 4,9 milliarder kroner i første halvår 2020. På baggrund af halvårsresultatet opjusterer DSV forventningerne til driftsresultatet (EBIT) for hele året, fra tidligere 21 - 23 milliarder kroner til nu 23 - 25 milliarder kroner.

"I 2. kvartal 2022 fortsatte vi med at levere stærke resultater på tværs af alle forretningsområder. I årets første seks måneder blev EBIT før særlige poster fordoblet, og det frie cash flow mere end tredoblet i forhold til samme periode sidste år”, siger Jens Bjørn Andersen, koncernchef i DSV.

”Vi har nu gennemført det meste af GIL-integrationen, og vi kan se tilbage på en hurtig og succesfuld integration takket være en solid indsats på tværs af vores organisation”, siger Bjørn Andersen.

”Usikkerheden i den globale økonomi er blevet intensiveret, og efterspørgslen efter fragtydelser er aftaget i de seneste måneder. Alligevel er store dele af globale forsyningskæder udfordret af overbelastning, og vores fokus er fortsat på at hjælpe og finde de rigtige løsninger til vores kunder”.

Kilde: DSV


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark