Dansk SailGP-superbåd på Øresund

Dansk SailGP-superbåd på Øresund

Fredag 19. august 2022 kl: 15:05


Der er gode, danske nyheder forud for ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix | Copenhagen, som løber af stablen i dag klokken 15.30. Ifølge Nicolai Sehested, som er skipper på det danske ROCKWOOL-hold, følte holdet sig nemlig ovenpå ved gårsdagens træningssejlads i Nordhavn.

“Det var en god generalprøve i København i går. Det er bare en fed følelse at være på hjemmebane, vi føler os ovenpå, og jeg synes, at vi bliver mere og mere komfortable med vores forskellige manøvrer. Og så var vejret jo bare helt perfekt. Det er det, vi kalder ‘champagnesejlads’, og jeg tror ikke, man får det meget bedre på Øresund,” siger Nicolai Sehested, der glæder sig til, at det hele går løs i dag.

“Vi kan kun håbe på lignende forhold i dag, selvom vejrudsigten godt kunne se bedre ud. Men uanset hvordan vinden bliver, tror vi allesammen på, at vi kan levere en fed sejlads og vigtigst af alt et flot resultat foran de mange danske fans,” siger den 31-årige skipper, der med en tredjeplads ved det seneste SailGP-event i Plymouth førte sit danske hold til den første podieplacering.

København er det fjerde ud af de 11 steder, som udgør løbskalenderen i SailGP Sæson 3. Saint-Tropez i Frankrig er næste stop, inden flåden af F50-katamaraner besøger Cádiz, Dubai, Singapore, Sydney, Christchurch og til sidst San Francisco i maj 2023.

Dagens løb starter klokken 15.30 og sendes live på TV2s hovedkanal.

SAILGP SÆSON 3: SAMLET STILLING (efter tre events)

1 // Australien // 29 point

2 // Storbritannien // 24 point

3 // New Zealand // 22 point

4 // Canada // 22 point

5 // Danmark // 20 point

6 // Frankrig // 15 point

7 // USA // 13 point

8 // Spanien // 8 point

9 // Schweiz // 7 point


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark