DSV Panalpina trækker guidance tilbage

Mandag 16. marts 2020 kl: 15:05

DSV Panalpina trækker guidance tilbage
Corona-krisen trækker voldsomme spor overalt og rammer også DSV Panalpina, der nu stopper sit aktietilbagekøbsprogram og trækker sine forventninger til resultatet i 2020 tilbage. Samtidig stopper selskabet midlertidigt sit aktietilbagekøbsprogram.

Hvor effekterne på transporterhvervet globalt tidligere var koncentreret omkring Kina, har de spredt sig til hele verden.

DSV Panalpina har således oplevet at være på budget for januar, mens selskabet i februar var omkring 150 mio. kr. under budget.

“På grund af de forandrede udsigter for de globale forsyningskæder, transport- og logistikmarkeder forventer vi en negativ indflydelse på vores forretning og økonomiske resultater i de kommende måneder. I betragtning af de hurtige daglige udviklinger på mange markedet, er vi for nuværende ikke i stand til nøjagtigt at vurdere omfanget af de kortsigtede virkninger, og vi trækker dermed vores outlook for 2020 tilbage og afventer yderligere afklaring af udviklingerne på markederne og den aktuelle finansielle betydning for vores forretning,” skriver DSV Panalpina i en meddelelse til fondsbørsen.

Samtidig aflyser logistikgiganten midlertidigt sit aktietilbagekøbsprogram, indtil man har et bedre overblik over de økonomiske konsekvenser af den nuværende situation.
I programmet, der nu suspenderes, ville DSV tilbagekøbe aktier for et beløb op til 6 mia. kr.

Kilde: DSV Panalpina


Lars Emtekær

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.