Blue Water sikrer transporter til Grønland

Onsdag 8. april 2020 kl: 13:23

Blue Water sikrer transporter til Grønland
Da den almindelige flydrift fra, til og internt i Grønland i øjeblikket er lukket på grund af COVID-19-situationen, gik Sundhedsvæsenet og Air Greenland straks i gang med at etableret en luftbro til og fra Grønland, med Blue Water involveret til at håndtere den logistiske del i både Grønland og Danmark.

Luftbroen, som beflyves af et Dash 8 fly mellem Danmark og Grønland, med stop på Island for at tanke brændstof, sikrer løbende forsyninger af livsvigtig medicin, COVID-19-prøver med mere.

”Var det ikke for Air Greenlands og Sundhedsledelsens kompetente og proaktive medarbejdere, kunne forbindelsen ikke have været en mulighed. Så at Blue Water kunne bistå dem med hjælp til at få den logistiske del til at hænge sammen i en i forvejen meget svær situation, det kan vi kun være stolte af”, siger Morten Jakobsen, Operations Manager, Blue Water

Der er ligeledes etableret en direkte luftfragtsrute mellem København og Kangerlussuaq, hvor de varer til selvstyreejede forsyningsvirksomheder, som er vigtige for at samfundet fungerer, prioriteres.

Derudover er der ligeledes plads til den generelle godstransport, som benyttes af flere speditører og transportfirmaer. Derfor vil der også være mulighed for fragt af almindeligt gods – både til og fra Grønland – dog kun med to ugentlige frekvenser.

Kilde: Blue Water Greenland


Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.