Clasen bliver vice-adm. i Danske Rederier

Clasen bliver vice-adm. i Danske Rederier
Jacob K. Clasen kan skrive en ny titel på sit businesscard.

Fredag 26. juni 2020 kl: 11:48


Danske Rederier har udpeget Jacob K. Clasen som vice-adm. direktør under Anne H. Steffensen. Han vil fortsat have ansvaret for afdelingen for Erhvervspolitik og analyse, men udnævnelsen afspejler den rolle, han over de senere år har haft i organisationen.

Med mere end 20 års erfaring fra Danske Rederier – både fra Amaliegade og repræsentationen i Bruxelles – er det en mand, der kender søfarten ud og ind, der er udpeget som ny vice-administrerende direktør i Danske Rederier, skriver organisationen i en pressemeddelelse.

”Jacob er med sin store erfaring og kendskab til alle kroge af skibsfarten et aktiv for Danske Rederier. Med den nye titel får han nu navn, som han gør gavn, og jeg er glad for, at vi dermed tydeliggør, at han er min stedfortræder og løser opgaver på tværs af organisationen,” siger Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier.

”Jeg ser frem til at fortsætte mit arbejde for at sikre alle dele af skibsfarten de bedst mulige rammevilkår. Skal vi bevare positionen som verdens femte største søfartsnation og understøtte dansk kvalitetsskibsfart kræver det løbende tilpasning af rammerne både herhjemme, i EU og internationalt. Det vil jeg fortsat kæmpe benhårdt for,” siger Jacob K. Clasen, vice-adm. direktør i Danske Rederier.

Kilde: Danske Rederier


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark