Maersk Drilling vinder kontrakt i Sydamerika

Maersk Drilling vinder kontrakt i Sydamerika
Foto: Maersk Drilling.

Tirsdag 30. juni 2020 kl: 08:00


Det har mest været aflysninger, der har præget nyhederne fra boreselskaber i den senere tid, men Maersk Drilling kan i dag meddele, at selskabet har indgået en kontrakt med Petronas om Mærsk Developer, der skal bore ud for Surinam i Sydamerika.

Kontrakten med Petronas Suriname Exploration & Production B.V. omfatter i første omgang boring af en brønd i farvandet ud for Surinam i den nordlige del af Sydamerika, hvilket estimeres til en varighed på 75 dage.

Værdien af kontrakten er omkring 20,4 mio. dollar inkl. mobiliserings- og demobiliserings-fee m.v.

“Det er dejligt at arbejde for Petronas igen med en hurtig genaktivering af Mærsk Developer til denne opgave i det spændende område ved Surinam-Guyana. Det viser vores evne til hurtigt og effektivt at etablere operationer i nye destinationer, da Mærsk Developer bliver den første af vores rigge til at operere offshore Surinam,” siger Morten Kelstrup, der er COO i Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

Den 11 år gamle Maersk Developer, der kan bore i ned til 10.000 meter, ligger i øjeblikket i varmt oplag ved øen Aruba i det sydlige Caribien efter at have afsluttet sin seneste opgave ud for Trinidad og Tobago.

Kontrakten indeholder en option om boring af endnu en brønd.

Kilde: Maersk Drilling


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark