Molslinjen er klar med ny færgeterminal

Molslinjen er klar med ny færgeterminal
Express 3 i prøveanløb ved Molslinjens nye færgeterminal, der tages i brug den 11. november. Foto: Molslinjen.

Onsdag 30. september 2020 kl: 09:59


1,5 millioner bilister slipper fra 11. november for at skulle køre gennem Aarhus midtby på vej til eller fra Molslinjens hurtigfærger. Det er nemlig datoen, hvor rederiet efter flere års anlægsarbejde indvier sin nye færgeterminal på Østhavnen.

Kl. 5.45 den 11. november kan de morgenfriske komme med på hurtigfærgen Express 3´s første tur fra den nye færgeterminal på Østhavnen i Aarhus til Odden. Bilisterne får en lettere vej til færgen og Aarhus midtby slipper for presset fra de 1,5 mio. personbiler, som årligt bliver transporteret af Molslinjen.

”Vi har mange erhvervskunder, og de vil opleve, at turen til den ny færgeterminal bliver hurtigere, fordi de undgår Nørreport-krydset, som nemt sander til. For dem vil turen ad Marselis Boulevard føles befriende”, mener Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Alene i Aarhus by skal skiltningen mod færgehavnen ændres flere end 50 steder. Dertil kommer ændringer af skilte på motorveje og andre store indfaldsveje mod Aarhus.

”Vi står foran en stor kommunikationsopgave med at forklare de rejsende, at de ikke bare skal køre på autopilot fra den 11. november. Der står også medarbejdere klar i den gamle færgeterminal de første dage efter flytningen, så vi kan sende de kunder videre, som ikke har hørt om flytningen”, siger Carsten Jensen.

Carsten Jensen glæder sig til at tage den ny færgeterminal i brug – men han er samtidig lidt ærgerlig over, at corona-krisen kommer til at sætte sit præg på åbningen.

”Der er ikke plads til festligheder med mange mennesker lige nu, så det bliver en stille åbning med få inviterede gæster”, siger Carsten Jensen.

Kilde: Molslinjen


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark