Monjasa henter fondschef til bestyrelsen

Monjasa henter fondschef til bestyrelsen
Direktør for Den Danske Maritime Fond, Lotte Grønborg Lundberg, indtræder i Monjasa´s bestyrelse. Foto: Monjasa.

Torsdag 1. oktober 2020 kl: 12:56


Direktøren for Den Danske Maritime Fond, Lotte Grønborg Lundberg indtræder i dag den 1. oktober i Monjasa Holdings bestyrelse, hvor hun med sin mangeårige maritime erfaring primært fra A.P. Møller - Maersk skal bidrage til den videre udvikling af bunkerleverandøren.

”Vi er rigtig glade for at kunne byde en maritim profil som Lotte velkommen i bestyrelsen. Med sin store viden om flåde- og rederidrift og nybygningsprogrammer matcher Lottes kompetencer i høj grad den transformation som Monjasa og global shipping står overfor. Vi har brug for de dygtigste kollegaer for at bidrage til at løse fremtidens udfordringer inden for olie og shipping,” siger Monjasa Holdings bestyrelsesformand, Christian Merrild, i en pressemeddelelse.

Lotte Grønborg Lundberg, der er født i 1959, startede som management trainee i A.P. Møller - Maersk i 1978 og opbyggede løbende karrieren gennem interne lederroller frem til 2017. Ud over jobbet som direktør for Den Danske Maritime Fond sidder hun i en række bestyrelser, bl.a. Frederikshavn Havn og Kolding Havn, Northern Marine Group i Storbritannien samt det norske færgerederi, Norled. 


Lotte Grønborg Lundberg afløser Tage Bundgaard, som har siddet i Monjasa Holdings bestyrelse i otte år og senere i denne måned kan fejre sin 75 års fødselsdag.

Ud over bestyrelsesformanden og det nyvalgte medlem består Monjasa bestyrelsen af Flemming Ipsen, Peder Gellert Pedersen og ejeren af selskabet, Anders Østergaard.

Monjasa Holdings seneste årsregnskab for 2019 viste en omsætning på 15,2 mia. kr., et årsresultat på 180 mio. kr. og en egenkapital på knap 1 mia. kr. Foruden olie- og shippingforretningen ejer Monjasa Holding bl.a. offshorerederiet, C-bed Floating Hotels og IT-virksomheden RelateIT. 


Kilde: Monjasa


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark