Hirtshals-direktør får ny opgave i Fredericia

Hirtshals-direktør får ny opgave i Fredericia
Jens Kirketerp Jensen forlader Hirtshals Havn efter 20 år til fordel for Fredericia. Foto: ADP A/S

Mandag 3. maj 2021 kl: 08:57


ADP A/S, der blandt andet driver Fredericia Havn, har ansat Jens Kirketerp Jensen som chef for strategiske projekter. Han skal nu understøtte ADP´s strategi om at blive Danmarks grønne logistikknudepunkt og får en nøglefunktion i udviklingen af Fredericia som energiknudepunkt for P-to-X løsninger.

Jens Kirketerp Jensen kommer fra stillingen som administrerende direktør for Hirtshals Havn og tager sin store viden og erfaring fra investeringer i vedvarende energiløsninger og kommerciel udvikling af blandt andet RO/RO-trafik og jernbaneløsninger med til ADP og Fredericia Havn, skriver ADP i en pressemeddelelse.

Ud over at drive udviklingen af mod at gøre Fredericia til energiknudepunkt skal han også videreudvikle ADP’s multimodale satsning om at få langt mere gods på jernbane, blandt andet ved at binde Fredericia Havn sammen med Taulov Dry Port.

”Jeg glæder mig rigtigt meget til at tiltræde i ADP som Head of Strategic Projects. Fredericia Havns centrale placering og forretningsmæssige udvikling gør det muligt for ADP at blive Danmarks grønne logistikknudepunkt. Det er en udvikling, jeg helt sikkert vil kunne bruge mine energimæssige og kommercielle kompetencer til at accelerere”, siger Jens Kirketerp Jensen.

Jens Kirketerp Jensen har en baggrund som ingeniør og økonom og har i 20 år været ansat i Hirtshals Havn, heraf de seneste 17 år som administrerende direktør. Han tiltræder i ADP den 
9. august 2021 og forventer at flytte til Fredericia i løbet af det kommende år.

Kilde: ADP A/S


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark