Fremgang for Stena Line - men langt igen

Fremgang for Stena Line - men langt igen
Flere har taget turen over Kattegat denne sommer, men der er fortsat langt til niveauet før coronapandemien. Foto: Stena Line.

Mandag 13. september 2021 kl: 16:00


Stena Line melder om en 167 pct. stigning i rejserne mellem Danmark og Sverige i juli og august i forhold til samme periode i fjor. Men niveauet ligger fortsat blot på det halve i forhold til 2019 - før Covid-19 pandemien, skriver Stena Line i en pressemeddelelse.

Stena Line kalder selv udviklingen for “et solidt comeback” i 2021 med knap en kvart million passagerer.

”Det går bestemt i den rigtige retning, selvom der er et stykke vej igen, før vi er tilbage på ”normalt” niveau. Antallet af passagerer denne sommer er en fordobling af 2020-niveauet, men stadig kun halvt på 2019-niveau. De vigtigste måneder er klart juli og august, hvor omkring halvdelen af alle vores passagerer rejser med os.
Restriktionerne blev lempet og vaccinationerne forøget før disse afgørende måneder. Det glæder os - for det står i helt naturlig sammenhæng med antallet af passagerer,” siger Julia Kronberg, Travel Commercial Manager Denmark, Stena Line.

Det er primært danskere, der har taget turen over Kattegat til Sverige, mens svenskernes rejselyst fortsat ikke er kommet op i gear, skriver rederiet.

Bookingsituationen for den fremadrettede færgetrafik ligger over Stena Lines forventninger:

“Vi er glade for at have haft så dejlig en sommer, der levede op til vores forhåbninger. Lige nu ser fremtiden lys ud for weekendture og efterårsferier – om ikke andet en klar forbedring i forhold til sidste år. Vi er optimistiske med henblik på fremtiden, men også meget ydmyge. For hvis vi har lært noget af pandemien, er det, at situationen lynhurtigt kan ændre sig,” siger Julia Kronberg.

Kilde: Stena Line.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark