Monjasa åbner kontor i Grækenland

Monjasa åbner kontor i Grækenland

Onsdag 24. november 2021 kl: 15:03


Den danske olie- og shippinggruppe Monjasa oplever stigende efterspørgsel i Middelhavsområdet, og har derfor besluttet at oprette et nyt kontor i Athen, som et supplement til selskabets eksisterende kontor i Limassol på Cypern.

Monjasas nye græske kontor ligger i Glyfada, et hurtigt voksende skibsfarts- og kommercielt knudepunkt i Athen, der huser nogle af verdens største skibsejere.

"Vores fem år lange tilstedeværelse på Cypern har skabt nye standarder og forventninger. Og med Monjasas nye tilgængelig i Athen, rykker vi endnu tættere på kunderne ”, siger General Manager Mediterranean, Theodoros Mitsingas.

To af Monjasas erfarne medarbejdere, Christos Doulaveris, Trading Director, Mediterranean, og Senior Trader Minas Tsokopoulos, flytter fra Limassol til det nye kontor i Athen.

Grækenland er verdens største shippingnation, der kontrollerer omkring 4.900 skibe. Faktisk tegner græske skibsejere sig for omkring 20 % af al den globale tonnage, svarende til omkring 360 millioner tons dødvægt

Kontoret er det andet Monjasa åbner i denne måned.

Tidligere på måneden annoncerede Monjasa åbningen af et nyt kontor i Houston, USA.

Samlet set kontrollerer Monjasa en flåde på 25 tankskibe og pramme og leverede i alt 4,9 millioner tons skibsbrændstof i 2020.

Kilde: Monjasa


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark