Svitzer udvider igen samarbejdet med Suez

Svitzer udvider igen samarbejdet med Suez
Arkivfoto. Svitzer.

Tirsdag 25. januar 2022 kl: 08:00


Danske Svitzer vil i maj sende yderligere to slæbebåde til Suezkanalen som følge af endnu en udvidelse af konktrakten med Suez-myndighederne. Dermed er engagementet tredoblet siden starten.

Svitzer startede sit engagement i Suezkanalen i slutningen af 2019, hvor de to slæbebåde, Svitzer Port Said 1 og Svitzer Port Said 2 begyndte arbejdet med at servicere skibe ud af Port Said.

I december i fjor blev kontrakten udvidet til også at omfatte søsterskibene Svitzer Suez 1 og Svitzer Suez 2 og i slutningen af maj vil yderligere to slæbebåde assistere skibe ud af henholdsvis Port Said og Port Suez, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

“Vi har haft et tæt og stærkt samarbejde med Suez-myndigheden (SCA) siden 2019 baseret på gensidig tillid og respekt sammen med et ønske om at tilbyde den bedste service til de tusindvis af skibe, der passerer gennem Suezkanalen hvert år,” udtaler Nicolai Vinther Friis, er der direktør for Svitzer AMEA.

“Jeg er glad og taknemmelig for, at SCA nu har tildelt Svitzer endnu en udvidelse af den eksisterende kontrakt og ser frem til at fortsætte vores tætte partnerskab med SCA,” tilføjer han.

De to nye slæbebåde af typen RAstar 2800 med 75 ton bollard træk bliver leveret af det tyrkiske værft Med Marine.

Kilde: Svitzer


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark