X-Press Feeders køber dansk for at optimere

X-Press Feeders køber dansk for at optimere
Arkivfoto.

Torsdag 11. august 2022 kl: 08:00


Singapore-rederiet X-Press Feeders har indgået en aftale med det danske teknologiselskab ZeroNorth om at installere selskabets optimeringsværktøjer på alle rederiets mere end 100 feeder-containerskibe. Målet er at øge indtjeningen og reducere udledningen af CO2.

“Feeder-container segmentet spiller en central rolle i global handel, og vi er glade for at kunne samarbejde med X-Press Feeders og hjælpe dem med at drive deres dekarboniseringsstrategi og forbedre rentebiliteten på tværs af deres flåde,” udtaler Jesper Bo Hansen, der er Chief Revenue Officer i ZeroNorth.

ZeroNorth, der har hovedsæde i København, blev dannet som et spin-off fra Maersk Tankers og har i dag også Cargill og en amerikansk kapitalfond som medejere.

ZeroNorth platformen indeholder en lang række optimeringsværktøjer, der på baggrund af indsamlede data giver anbefalinger bl.a. til rute-optimering og bunker-indkøb.

Selskabet indgik tidligere på sommeren en lignende aftale med Unifeeder, der vil installere ZeroNorth-værktøjerne på rederiets 90 container- og shortsea skibe.

Kilde: Offshore Energy.


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark