HH Danship i Svendborg har fået ny ejer

HH Danship i Svendborg har fået ny ejer
Coasteren Widor på 3.200 dwt. Foto: HH Danship

Torsdag 24. november 2022 kl: 14:20


Efter et langt arbejdsliv i shippingbranchen, heraf 36 år som selvstændig, har Leif G. Hansen, medstifter og medejer af Svendborg-firmaet HH Danship AS, valgt at gå på pension og har overdraget sin ejerandel til sin partner gennem 20 år, Jørgen Lauersen.

Den nye ejer indtrådte i firmaets ejerkreds i februar 2002 og er ligesom Leif G. Hansen en erfaren shippingmand med over 40 års brancheerfaring.

HH Danship AS har en flåde på otte boxhold-coasters fra 1.500 til 4.000 dwt, ms IDA, PERNILLE, WIDOR, TIM, KLAIPEDA, PINTA, PAIVI, PHANTOM, som er i kommercielt management i samarbejde med Interscan i Hamburg og Askoldas i Litauen.

Leif Hansens startede sin karriere i det kendte Svendborg rederi, A.E. Sørensen i 1974, dernæst fulgte nogle år i Hamburg og London, hvorefter han vendte retur til Svendborg i 1978. Her grundlagde han i 1986 HH Danship AS sammen med kollegaen Keld Haakonsson. Sidstnævnte trådte ud af ejerkredsen i 2012 for at bosætte sig i Finland, hvorefter firmaet blev drevet videre af Leif G. Hansen og Jørgen Lauersen i fællesskab. Firmaet har ud over Jørgen Lauersen, 3 ansatte og har domicil på Jessens Mole 15 i Svendborg.

Den nye ejer, Jørgen Lauersen, pointerer at HH DANSHIP AS også fremover vil arbejde med det man er bedst til og har været kendt for i mange år. Befragtning og shipping. Men at man altid har øjne og ører åbne for nye og spændende tiltag, og i øvrigt lade gamle dyder, ordholdenhed og ordentlighed fortsat kendetegne firmaet. PÅ trods af den turbulente verdens situation ser han meget optimistisk på fremtiden.

“Vi har intet andet valg,” siger han.

Kilde: HH Danship AS


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark