Ny Orskov flydedok søsat i Tyrkiet

Torsdag 30. april 2020 kl: 10:23

Ny Orskov flydedok søsat i Tyrkiet
Foto: Facebook

Orskov Yards nye 180 meter lange Dok 5 blev onsdag søsat på Hat-San Shipyard i Tyrkiet. På grund af coronakrisen kunne Christina Ørskov og Orskovs ledelse ikke være til stede ved søsætninger, der i stedet blev live-streamet til Orskovs kontorer i Frederikshavn.

”Det har været en meget lang proces, så jeg blev en smule rørt. Nu er Dok 5 endelig en realitet, og så midt i denne tid, hvor det meste ellers er negativt. Det er virkelig skønt med sådan en positiv oplevelse. Det sender et godt signal om en tro på fremtiden”, siger Christina Ørskov til Kanal Frederikshavn.

Efter de sidste færdiggørelser påbegynder bugseringen af flydedokken fra Tyrkiet til Danmark i løbet af juni måned. Den ventes at ankomme til Frederikshavn i juli eller august, for at være klar til brug i januar 2021.

Tidsplanen skal gerne holde, da værftet allerede har en ordre til flydedokken i januar 2021.

Kilde: Kanal Frederikshavn og Facebook
Redaktionen

Copyright © Maritime Danmark. Alle artikler, fotos og øvrige illustrationer, der er på disse sider, stammer fra Maritime Danmark. Artikler, fotos og øvrige illustrationer er beskyttet af de ophavsretslige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse.