FAYARD fordoblede næsten overskud

FAYARD fordoblede næsten overskud

Onsdag 15. marts 2017 kl: 09:19


FAYARD A/S kom ud af regnskabsåret 2015/2016 (afsluttet 30. september 2016) med en omsætning på cirka en milliard kroner samt et resultat på 129 millioner efter skat. I regnskabsåret 2014/2015 var omsætningen på cirka 1,1 milliard og resultatet efter skat på 67 millioner kroner.

”Vi har sammen med vore medarbejdere og underleverandører trimmet arbejdsprocesserne og organisationen som helhed samtidig med, at vi har haft et særdeles godt flow i vores opgaver. Vi har været tæt på det optimale med hensyn til dokbelægninger og alsidigheden i de mange arbejdsopgaver”, siger skibsbygger Thomas Andersen.

FAYARD A/S fortsætter den flotte og positive tilgang af specialopgaver på skibs- og jack-up markedet og en god fordeling mellem nye og kendte kunder. Produktionsfaciliteterne tilpasses og udbygges konstant, så de mange specialopgaver, kunderne efterspørger, kan honoreres.

Ligeledes har værftet er der øget fokus på lærlingeuddannelsen for at tage del i og ansvar for fremtidssikring af håndværkerfaget relateret til værftsindustrien.

”Vores evne til at tilpasse os kundernes ønsker og vores store fleksibilitet på grund af dygtige medarbejdere og produktionsapparatet giver os konkurrencemæssige fordele og mulighed for at udvikle vores forretning. Vi forventer derfor at fortsætte den positive udvikling i 2016/17 på trods af et hårdt og udfordrende marked”, siger Thomas Andersen.

Kilde: FAYARD A/S


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark