Dansker til tops i græsk tankskibsrederi

Dansker til tops i græsk tankskibsrederi
Foto: Athenian Tankers

Fredag 18. september 2020 kl: 09:04


Den tidligere topchef i Frontline Management med meget mere, Jens Martin Jensen, er udpeget som ny CEO i det græske tankskibsselskab, Athenian Holdings, der er ejet af Kyriakou-familien. Her skal han være med til at udvide forretningen i selskabet, der i dag ejer fem supertankere.

Det er godt fem år siden, at Jens Martin Jensen forlod John Fredriksens tankskibe i Frontline til fordel for poster i naturgasselskaber, senest som chef for shipping i New Fortress Energy i Miami.

Men det blev kun til godt et år i den amerikanske milliardær Wes Edens grønne energiselskab, inden tankskibene trak i danskeren, der ud over godt 10 år som direktør i Frontline også har haft ledende stillinger i bl.a. Maersk, Pillarstone og Global Energy Venture i Østrig.

Athenian Holdings ejer fem VLCC´ere, der er under teknisk management af Athenian Sea Carrieres og styres kommercielt af Athenian Tankers UK.

Kyriakou-familien har ifølge en pressemeddelelse investeret i shipping i flere generationer og har nu ansat Jens Martin Jensen, fordi familien ønsker at udvide aktiviteterne i sektoren.

“Jeg er virkelig glad for at blive tilknyttet Athenian gruppen og familien på et meget interessant tidspunkt både for shipping og oliemarkederne og hjælpe med at øge forretningen og aktiviteterne i selskabet sammen med dedikerede og erfarne kolleger,” udtaler den nye danske topchef i det græske selskab.

Kilde: Athenian Holdings.Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark