DFDS udsætter opstart af Oslo-rute

DFDS udsætter opstart af Oslo-rute
Foto: DFDS

Tirsdag 20. april 2021 kl: 12:57


Rejserestriktioner og manglende efterspørgsel på rejser til og fra Norge som følge af Covid-19 får nu DFDS til at udsætte den planlagte genopstart af Oslo-ruten fra den 5. april til den 7. juni. Det oplyser DFDS på rederiets hjemmeside. Metal Maritime beklager udsættelsen.

“Det er beklageligt men fuldt forståeligt, at DFDS igen må udskyde opstart af ruten”, siger formand for Metal Maritime Ole Philipsen.

“Vi ved fra både tillidsrepræsentanter og medlemmer, at der ikke er noget de hellere vil, end møde på job på ruten. Men de må desværre fortsætte i venteposition”, siger Ole Philipsen i en meddelelse på Metal Maritimes hjemmeside.

“DFDS har strakt sig langt for at kunne fastholde medarbejderne trods rute-lukningen, og rederiet har både vist ansvar og fleksibilitet, når det har handlet om at finde løsninger. I løbet af marts og begyndelsen af april, begyndte vi nok alle at indse, at en opstart af ruten her i april ville være vanskeligt”.

”Det er et langt sejt træk, og håbet er nu, at vi hen mod juni vil se både en større rejseaktivitet og åbenhed i takt med at vaccineudrulningen gennemføres, så DFDS igen langt om længe kan sætte gang i driften af Oslo-ruten”, siger Ole Philipsen.

Kilde: Metal Maritime


Klik venligst

< Forrige side

Copyright © Maritime Danmark