DFDS vil nå Michelin-niveau på Oslo-båden
DFDS har sat ambitionen for god mad særdeles højt på Oslo-båden, hvor rederiet går efter at nå stjerne-niveau i Marco Polo restauranterne på færgerne Crown og Pearl. Rederiet har ansat tidligere Noma-kok som konsulent for at nå målet.
Den tidligere Noma-kok, Søren Westh t.h. skal hjælpe DFDS til en Michelin stjerne..
”Vi synes selv, vi har et rigtig fint niveau i Marco Polo, men vi kunne godt tænke os at løfte det til noget endnu højere. Faktisk har vi fået den vilde idé, at vi skal op på et niveau, som er Michelin-kvalitet. Nu må vi se, om ambitionen holder”, siger Kevin Thyge Helsinghof, global sales director hos DFDS.
Marco Polo har ansat den tidligere Noma-kok Søren Westh som konsulent til at hjælpe dem på vej mod en restaurant i den kulinariske topliga. De har også suppleret deres køkkenpersonale med flere kokke og ansat en helt ny køkkenchef, nemlig Christian Mortensen, som før har været køkkenchef på Kul i Kødbyen og The Paul i Tivoli, som holdt en Michelin-stjerne i 7 år.
”Ambitionerne for den nye Marco Polo er ikke små. Men det kommer udfordringerne heller ikke til at være – især hvis de vil op i restauranternes topliga. Omgivelserne er udfordrende. De er på vand. Der er to både, så det er to restauranter med i alt fire hold, der hver arbejder 14 dage af gangen, der skal trænes og oplæres. Og når man vil lave storslåede kulinariske oplevelser, betyder omgivelserne også rigtig meget”, siger Søren Westh.
Restaurant Marco Polo åbner med nyt menukort den 1. maj 2018.
Kilde: DFDS